Vakantie vanaf 20/07 t/m 11/08

 

Alu ramen en deuren

In ons atelier produceren wij ramen en deuren van het profielmerk:  ALUK
Uiteraard verzorgen wij nadien een vakkundige plaatsing op het afgesproken tijdstip. Alucoplast is de specialist voor uw ramen en deuren in het Waasland.

Productengamma:

Raam en deursystemen:

Onze aluminium raam- en deursystemen zijn sterk, lichtgewicht en duurzaam en leveren moderne esthetische profielen in combinatie met uitstekende prestaties. Onze systemen zijn veilig en robuust en zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten en deze zelfs te overtreffen Tegelijkertijd bieden we een volledig assortiment accessoires, designopties en configuraties en daardoor een ongeëvenaarde flexibiliteit voor wat betreft uiterlijk en functionaliteit

 • Venta

  Venta

  Revolutionair en super isolerend raam-en deursysteem in het b-Quick gamma. Ventá is een nieuw en innovatief raamsysteem dat nooit geziene opportuniteiten biedt op het vlak van montage, duurzaamheid en isolatienormen. Door middel van ABS-isolatietechnologie verkrijgen we Uf-waarden vanaf 0,85 W/m²K.
 • Oculto

  Oculto

  De verborgen vleugel in het b-Quick gamma. Oculto is een innovatief raamsysteem met verdoken vleugels. Door middel van ABS-isolatietechnologie verkrijgen we lage Uf-waarden ( vanaf 1,22 W/m²K).
 • Triton

  Triton

  Het meest performantie raam- en deur systeem voor de beste prijs. Triton HI werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van lage energiewoningen. Dankzij de grensverleggende Spidertechnology behaalt Triton Hi Uw-isolatiewaardes tot 1,0 W/m²K.
 • Themis

  Themis

  Raam- en deur profiel met een karakteristiek uiterlijk. Themis HI is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Themis HI combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium.
 • Hermes

  Hermes

  Retro raam- en deursysteem. Hermes is een 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium dat een verhoogde kwaliteit biedt qua stabiliteit gecombineerd met een extreem hoge isolatiewaarde (Uw < 1,37 W/m²K). Zowel kader- als vleugelprofielen ziin vooraan voorzien van een supplementaire derde kamer met extra hoekverbinding die een verhoogde stevigheid bieden.

Schuifdeursystemen:

AluK's aluminium schuifdeursystemen hebben smalle profielen en maken grote raamvlakken mogelijk voor het maximaliseren van de lichtinval. Tegelijkertijd blijven de binnentemperaturen op niveau en zijn ze weersbestendig als ze dicht zijn. Ze zijn robuust, duurzaam, zeer veilig en worden uitvoerig getest om te voldoen aan de regelgeving. Via een breed assortiment standaard en optionele opties, kunnen onze schuifdeursystemen de juiste look en prestaties bereiken voor elk project.

 • Infinium

  Infinium

  Infinium brengt het binnen- en buitenleven harmonieus samen. Dankzij de verbazingwekkende slanke zichtlijnen vloeien de ruimtes naadloos in elkaar over en wordt iedere ruimte optimaal gevuld met natuurlijk daglicht. De rondom bouwkundig weggewerkte schuifelementen zijn verdiepingshoog en zorgen voor maximale lichtinval en een onbelemmerd panoramisch zicht. Het aluminium frame en de schuifvleugels zijn volledig verborgen en het profiel heeft een vlakke dorpel. Het systeem heeft een elegante en eenvoudige bediening. Infinium is indrukwekkend in elk opzicht. De meest opvallende kenmerken zijn echter amper zichtbaar. Dankzij de 21 mm middenstijl creëren we de illusie van eindeloze ruimtes. Het effect is charmant, maar toch praktisch. Minimalistisch, maar toch onmiskenbaar betoverend.
 • S141

  S141

  S141 is een degelijk en duurzaam schuifdeursysteem met een strak design. Dit systeem biedt een oplossing voor de meest gevraagde schuifdeur varianten. S141 is ontworpen voor intensief gebruik in woningen, in appartementen maar ook in openbare gebouwen. Het systeem biedt opportuniteiten bij het toepassen van grote glasoppervlakten. De S141 voldoet aan de huidige isolatienormen.
 • Kolos

  Kolos

  Kolos is het eerste hoog isolerend schuifdeursysteem.
 • Hestia

  Hestia

  Hestia is een geïsoleerd systeem in hoogwaardig aluminium voor het vervaardigen van schuifelementen.

Vouwdeursystemen:

Bij onze aluminium vouwdeursystemen combineren we de sterkte en lichtgewichteigenschappen van aluminium met vorm en functie van de hoogste standaard. Ze zijn veelzijdig, op veel manieren te configureren en bieden een maximale controle over de stijl en werking van de deuren, waardoor ze passen bij de ontwerpspecificaties van elk project. Er kunnen meerdere panelen worden toegevoegd met naar binnen of buiten openende deuropties voor een probleemloze werking. Veiligheid is bij ons een prioriteit.

 • Harmonia

  Harmonia

  Harmonia is een vouwdeursysteem, bestaande uit aluminium 3-kamerprofielen. Dit systeem biedt thermische isolatie en stabiliteit van zeer hoge kwaliteit.


Vliesgevelsystemen:

Onze unieke vliesgevelsystemen bieden de flexibiliteit en geavanceerde functionaliteit die vereist zijn voor moderne gebouwen. Door het combineren van sterke elegante aluminium profielen met beglaasde delen zijn onze systemen beschikbaar in facetvorm, dubbele wand, gebogen of als hellend vlak om de gewenste afwerking te verkrijgen. Ze bieden tegelijkertijd maximale lichtinval in het gebouw zonder het zicht te belemmeren. Alle profielen zijn thermisch onderbroken om maximale prestaties te garanderen en al onze systemen omvatten een breed assortiment aan opties voor volledige ontwerpflexibiliteit.

 • Sl50

  Sl50

  Sl50 biedt stijlen en regels met een breedte van 50 mm die gebruikt worden om wintertuinen en verticale-, schuine- en veelhoekige vliesgevels te installeren.

Een grote waaier van Ral-kleuren is beschikbaar in diverse afwerkingen:

- glanzend
- mat
- structuur
- structuurmetallic
- anodisatie

U hebt de keuze uit:

- unicolor: eenzelfde kleur binnen en buiten
- bicolor: een verschillende tint binnen en buiten

Contacteer ons vrijblijvend

Vraag steeds vrijblijvend meer info over onze producten en mogelijkheden.

DE SCHRYVER-ALUCOPLAST BVBA
tel: 03/789.07.31
Email: info@alucoplast.be
Atelier: Drieschouwen 102a 9190 Stekene
Toonzaal: Drieschouwen 102a 9190 Stekene
Btw nr: 0861.109.283
Registratienr: 06.20.0.1