Vakantie vanaf 20/07 t/m 11/08

 

Vliegenramen

Vliegenramen
Een vliegenraam biedt een noodzakelijke aanvulling op uw exterieur om het comfort te verhogen. Door het handig klemsysteem zijn de vliegenramen gemakkelijk te plaatsen, maar ook even gemakkelijk te verwijderen.

Vliegendeuren:
De vliegendeuren zijn uiterst handig om zich naar de tuin of het terras te begeven. Via een pompsysteem zorgt dit voor automatische sluiting. De pomp kan de deur eveneens openhouden of vergrendelen indien nodig. De vliegendeur kan ook voorzien worden van een honden-of poezenluik, al dan niet voorzien van pet screen of inoxgaas. (dit is een stevig vliegengaas) We voorzien de vliegendeur van een schopplaat zodat mogelijke beschadiging door de voeten vermeden wordt.

Schuifvliegendeuren:
Schuifvliegendeuren zijn onopvallend, ruimtebesparend en duurzaam. Door de onopvallendheid van een schuifvliegendeur, verdwijnt het binnen/buiten gevoel dat bij een schuifraam wel aanwezig is.

Plissés:
De plissé vouwhordeur is een nieuw alternatief voor al uw rolhordeuren. Deze kan zowel van links naar rechts als van rechts naar links geplaatst gebruikt worden.
Het zwart geplisseerde gaas is voorzien van horizontale spandraden die extra stevigheid bieden aan het geheel. Doordat het boven en onder in een kunststofketting zit gesloten, blijft het nauwkeurig ter plaatse tijdens het gebruik.
De boven geleider bestaat uit een U-vormig profiel en onder glijdt de plissé vouwhordeur over een laag drempeltje van slechts 3 mm en kan gemakkelijk op de vloer bevestigd worden.
Bij dubbele deuren kunnen twee plissé vouwhordeuren gebruikt worden die naar elkaar toeschuiven. Dit noemt men een dubbele plissé. Het principe van de dubbele plissé is dat de linkse en rechtse plissé naar elkaar toe bewegen. Deze kunnen dan met borstels of eventueel met magneetstrip bij elkaar gehouden worden.

Al deze systemen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en worden door ons vakkundig geplaatst.

Contacteer ons vrijblijvend

Vraag steeds vrijblijvend meer info over onze producten en mogelijkheden.

DE SCHRYVER-ALUCOPLAST BVBA
tel: 03/789.07.31
Email: info@alucoplast.be
Atelier: Drieschouwen 102a 9190 Stekene
Toonzaal: Drieschouwen 102a 9190 Stekene
Btw nr: 0861.109.283
Registratienr: 06.20.0.1