Vakantie vanaf 20/07 t/m 11/08

 

Verandas/ carports/ zwembadoverkappingen

De veranda is een woon- en werkruimte voor alle seizoenen, waar het altijd aangenaam vertoeven is. Je kan er genieten van de mooie momenten , gans het jaar door. Het is een volwaardige woonkamer, meer zelfs, want het natuurlijk licht, ruimtelijk gevoel en vrij uitzicht geven er een heel eigen sfeer aan, die ontegensprekelijk verschilt van de overige huiskamers.

Het bouwen van een veranda is een eenmalige investering waarbij professionele kwaliteit en menselijk vertrouwen vooropstaan. Hier is een goede voorbereiding dus heel belangrijk. Zowel voor de klant als voor onze firma is het doel hetzelfde namelijk de realisatie van een unieke, persoonlijke droomkamer !

De veranda wordt een constructie van ALU K profielen, zodat het een esthetisch geheel vormt met de dakstruktuur. AluK verandasystemen bieden een uitstekende lichtinval, geven huizen een open gevoel en verbeteren hun architecturale kenmerken. Onze polyvalente verandasystemen zijn warmtegeïsoleerd en beschikbaar in verschillende uitvoeringen waardoor u de flexibiliteit en keuze krijgt die u nodig heeft om een ontspannende woonruimte te creëren. Onze systemen worden vervaardigd in aluminium en zijn duurzaam, veilig en van nature sterk.

  • Pallas

    Pallas

    Pallas HI is een verandadaksysteem voor het bouwen van bioklimatische veranda’s met een platte dakstruktuur en geïntegreerde lichtkoepelconstructie.
  • Atlas

    Atlas

    Atlas is een multi-modulair verandadaksysteem.


Door de spectaculaire evolutie van de glassoorten kunnen wij U diverse soorten adviseren.

Indien U de budgetvriendelijke versie verkiest bieden wij U het verandadak aan met acrylaat of polycarbonaatplaten. Hier is ook al een enorme keuze in te verkrijgen in verschillende diktes en gaande van helder naar ondoorzichtbaar.

Er is een enorme diversiteit  in kleuren: een waaier aan kleuren bieden enorm veel mogelijkheden. Wenst U de veranda langs de binnenkant in een andere kleur dan de buitenkant, dan kiest U de bi-color versie.

Voordelen van een veranda:

- onmiskenbare meerwaarde aan uw bestaande woning
- optimale lichtinval
- momenten van rust en gezelligheid
- genieten tussen huis en tuin
- onderhoudsvrij

Carports
Verandabouw
Zwembadoverkapping


 Zwembadoverkapping en carports

Zwembadoverkapping:

Het ganse jaar door vakantiegevoel.
Het is een vorm van luxe, niet uit huis hoeven en het hele jaar door van het vakantiegevoel kunnen genieten – in elk seizoen, elke maand, elk uur van de dag. Een degelijke zwembadoverkapping zorgt ervoor dat U elke dag ontspannen kan genieten van de natuurlijke weldaad van het water.
- ( Meer uitleg over aluminium schrijnwerk in rubriek ramen en deuren)
- ( Meer uitleg over dakconstructie in rubriek veranda’s)

Alu carports:

Een carport biedt bescherming aan uw auto, motorhome, caravan… Het brengt tevens een meerwaarde aan uw woning. Elke carport is maatwerk, de constructie wordt met de meeste zorg vervaardigd uit aluminium steunpalen en de dakbedekking bestaat uit meerwandige polycarbonaatplaten. U hebt  de keuze uit een waaier aan Ral-kleuren. De voorbereidende werken worden in het atelier gedaan en nadien op het afgesproken tijdstip vakkundig geplaatst.

Voordelen van een aluminium carport:

- onderhoudsvriendelijk
- lange levensduur
- roestvrij
- geen schilderwerk
- past bij elke stijl van woning      

Contacteer ons vrijblijvend

Vraag steeds vrijblijvend meer info over onze producten en mogelijkheden.

DE SCHRYVER-ALUCOPLAST BVBA
tel: 03/789.07.31
Email: info@alucoplast.be
Atelier: Drieschouwen 102a 9190 Stekene
Toonzaal: Drieschouwen 102a 9190 Stekene
Btw nr: 0861.109.283
Registratienr: 06.20.0.1